Home
01

Trimsalon info
02

Fotogalerij
03

Before - After
04

Spotlight
05

Informatie
06

Route
07
Route

Trimsalon De Teugelhof is landelijk gelegen en ligt op het erf van hoeve De Teugelhof aan de Ekkelweg 8 te Hellendoorn (Buurtschap Marle). Op het erf naast de boerderij is in het bak- of kook huisje de trimsalon gevestigd.

Trimsalon De Teugelhof is makkelijk bereikbaar. U kunt ruim parkeren en uw hond heerlijk uitlaten in het weidse en rustgevende landschap van buurtschap Marle.

 

Route beschrijving vanuit de omliggende plaatsen:

Vanuit Hellendoorn, Hulsen, Nijverdal makkelijk bereikbaar via Schuilenburgerweg/Hellendoornseweg of Burgermeester Werkmanstraat tot aan de rotonde (Handwijzer). Vervolgens richting Den Ham. Voor het Overijsselskanaal rechts de Zuidelijke Kanaaldijk op. Daarna de 1e weg rechts is de Ekkelweg 8: Trimsalon De Teugelhof.

Vanuit Vriezenveen, Wierden, Hoge Hexel en Daarle makkelijk bereikbaar via de Hellendoornseweg te Daarle. Vervolgens rechts de Kruimersweg inslaan. Voor het Overijsselskanaal links de Zuidelijke Kanaaldijk op. Daarna de 1e weg links is de Ekkelweg 8: Trimsalon De Teugelhof. 

Vanuit Vroomshoop, Vriezenveensewijk en Sibculo via de Zomerweg te Den Ham. Direct over het Overijsselskanaal rechts de Zuidelijke Kanaaldijk op. Daarna de 1e weg links is de Ekkelweg 8: Trimsalon De Teugelhof.

Vanuit Lemele, Lemelerveld en Ommen bij Hancate de Hancateweg op. Vervolgens 1e weg rechts De Noordelijke Kanaaldijk op, over het kanaal heen wordt het Zuidelijke Kanaaldijk. Bij de Kempersbrug de weg oversteken en Zuidelijke Kanaaldijk vervolgen. Daarna 1e weg rechts is de Ekkelweg 8: Trimsalon De Teugelhof.

Uw routeplanner weet Trimsalon De Teugelhof natuurlijk ook te vinden!

 

                               

 HomeTrimsalon infoFotogalerij Before - AfterSpotlightInformatieRoute